Recept
Soort Snack,ontbijt
Bereidingstijd 40 min
Aantal personen 3 personen
Ingrediënten
(12 pandebono’s)
- 2/3 kopje cassavezetmeel of maniokmeel
- 1/4 kopje voorgekookte maïsmeel of Masarepa
- 1 kopje Mexicaanse verse kaas of Colombiaanse kaas
- 1 1/4 kopjes kustkaas of fetakaas
- 1 groot ei
Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor op 400 ° F.
- Doe het cassavemeel, de kaas en de masarepa in een keukenmachine. Verwerk tot alles goed gemengd is.
- Voeg het ei langzaam toe terwijl de keukenmachine draait.
- Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van.
- Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ongeveer 15 tot 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
- Serveer ze warm.
Aanraders uit onze winkel