Mundo Latino gebruikt cookies. Lees meer

Pandebono (Colombian Cheese bread)

Gepubliceerd op 2 oktober 2018


Recept

Soort Snack,ontbijt
Bereidingstijd 40 min
Aantal personen 3 personen

Ingrediënten

(12 pandebono’s)

  • 2/3 kopje cassavezetmeel of maniokmeel
  • 1/4 kopje voorgekookte maïsmeel of Masarepa
  • 1 kopje Mexicaanse verse kaas of Colombiaanse kaas
  • 1 1/4 kopjes kustkaas of fetakaas
  • 1 groot ei

Voorbereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 400 ° F.
  2. Doe het cassavemeel, de kaas en de masarepa in een keukenmachine. Verwerk tot alles goed gemengd is.
  3. Voeg het ei langzaam toe terwijl de keukenmachine draait.
  4. Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van.
  5. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ongeveer 15 tot 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
  6. Serveer ze warm.

Aanraders uit onze winkel