Mundo Latino gebruikt cookies. Lees meer
Pandebono (Colombian Cheese bread) - Mundo Latino
Recept

Soort Snack,ontbijt
Bereidingstijd 40 min
Aantal personen 3 personen

Ingrediënten

(12 pandebono’s)

  • 2/3 kopje cassavezetmeel of maniokmeel
  • 1/4 kopje voorgekookte maïsmeel of Masarepa
  • 1 kopje Mexicaanse verse kaas of Colombiaanse kaas
  • 1 1/4 kopjes kustkaas of fetakaas
  • 1 groot ei

Voorbereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 400 ° F.
  2. Doe het cassavemeel, de kaas en de masarepa in een keukenmachine. Verwerk tot alles goed gemengd is.
  3. Voeg het ei langzaam toe terwijl de keukenmachine draait.
  4. Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van.
  5. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ongeveer 15 tot 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
  6. Serveer ze warm.

Aanraders

Wat onze tevreden klanten zeggen!

Les meilleurs empanadas de Schaerbeek, en lendemain de cuite c’est miraculeux , chapeau 🫡
Lieu incontournable de la Communauté Latino Americaine de Bruxelles , y venir c'est se sentir un peux comme au Pays avec une multitude de produits , un accueil chaleureux et aussi une bonne nourriture a manger sur place .
J'y vais souvent donc pourquoi pas vous !!!
Muy buenas las empanadas y el chicharrón
Bons produits , par contre il faut avoir de la patience si on mange sur place car parfois ils oublient la commande quand on leur demande certains garçons montrent son agaisement ( pas celui de lunettes .)
Ideal para comprar los productos que extrañamos de nuestro país.😊🥰
Beaucoup choix des produits sud-américain.